Thermostaten

Cv-ketel vervangen? Daar hoort ook een slimme thermostaat bij! Budgetketel levert alle ATAG cv-toestellen standaard met de ATAG Wize klokthermostaat, maar andere modelen ook mogelijk zijn, hieronder een overzicht.  

 

 

Atag Wize

 

ATAG Wize klokthermostaat

De ATAG Wize klokthermostaat is een digitale modulerende thermostaat. Hierdoor werkt de thermostaat verfijnd samen met de ketel en behaalt u een zo hoog mogelijk rendement. De Wize klokthermostaat kunt u naar wens instellen met 3 week programma’s, daarnaast kunt u de temperatuur handmatig wijzigen. U kunt de Wize tot de halve graad nauwkeurig instellen, dit maakt de Wize uniek.
  • Kleur ATAG Wize: Wit
  • Afmetingen ATAG Wize: 77x155x30 mm (hxbxd)

Atag One

 

ATAG ONE (WiFi)

De ATAG One is dé slimme thermostaat van ATAG verwarming. Deze thermostaat is verbonden met uw Wi-Fi netwerk waardoor u deze thermostaat van een afstand kunt bedienen via uw smartphone of tablet. Op deze manier kunt u een nog hoger rendement behalen omdat u de tempratuur van een afstand kunt wijzigen.. Via de One thermostaat welke aan de muur hangt kunt u ten alle tijde de tempratuur verhogen en verlagen. Via uw tablet en/of smartphone kunt u een week programma instellen en de staat van uw CV-ketel aflezen. Mocht er zich een storing voordoen dan kan, na uw toestemming, het service team van Budgetketel.nl in uw thermostaat de status van de ketel aflezen en het eventuele probleem opsporen.
  • Kleur ATAG One: Zwart
  • Afmetingen ATAG One: 103x103x18 mm (hxbxd)


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!