CV-ketel

Gaskeur CW (Comfort Warm Water)
Het gaskeur CW-label is een classificatie welke bedoeld is om het verschil in waterhoeveelheid aan te duiden. CW staat voor Comfort Warmwater welke vaak wordt aangeduid met CW-klasse. De CW-klasse bestaat uit CW1 tot en met CW6, maar voor combiketels is CW1 en CW2 niet van toepassing. 

Hieronder hebben wij de verschillende klasse ingedeeld, door op de link te klikken krijg je een overzicht van alle combiketels met de betreffende CW-klasse die Budgetketel verkoopt. 


De comfortklassen voor combiketels:

 

CW3 Keuken of douche of bad (100 liter)
Klik hier voor een overzicht van alle CW3 toestellen
 Gaskeur CW3
CW4 Keuken of douche of bad (120 liter)
Klik hier voor een overzicht van alle CW4 toestellen
 Gaskeur CW4
CW5 Keuken of douche of bad (150 liter)
Klik hier voor een overzicht van alle CW5 toestellen
 Gaskeur CW5
CW6 Keuken en douche, keuken en bad (150 liter) of bad (200 liter)
Klik hier voor een overzicht van alle CW6 toestellen
 Gaskeur CW6


Om gelijktijdig water te kunnen tappen is CW6 de beste keus, dat wil niet zeggen dat met CW4 of CW5 gelijktijdig tappen niet mogelijk is, maar het geeft wel enigszins wat beperkingen waarvan u zelf moet bepalen of dit acceptabel is. U kunt natuurlijk altijd de waterhoeveelheid van uw keukenkraan of wastafelkraan voorzien van een perlator (zeefje) met waterbesparende eigenschappen, zo geeft u andere kranen zo als de douche of het bad ook weer wat meer water tijdens het gelijktijdig gebruik. Vanaf CW6 zijn er geen toestellen meer die van een CW-klasse zijn voorzien, dat wil niet zeggen dat er geen ketels zijn die meer warmwater leveren van CW6, Wij duiden deze toestellen aan met CW6++. Vaak zijn het ketels met losse boilers, maar wij hebben ook twee varianten in compleet samengebouwde versie’s, De Remeha Calora Tower en de ATAG Q30CC Warmwaterkanon leveren een enorme hoeveelheid warmtapwater.


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!