CV-ketel

Viessmann cv-ketels

Bent u op zoek naar een cv-ketel van zeer hoge kwaliteit, dan adviseren wij u één van de cv-ketels van Viessmann.  Viessmann cv-ketels onderscheiden zich door gebruik van de beste materialen en een hoog rendement. 98% van de gebruikte energie wordt omgezet in warmte. 

Budgetketel € 350,00 warmtepomp overstap korting

De wereld veranderd snel en ondanks dat je nu een nieuwe cv-ketel, hybride of all-electric warmtepomp nodig hebt, heb je hier nog geen contrete plannen toe gezet en moet jij jezelf nog oriënteren. Geen probleem! Want bij aankoop van één van deze Viessmann cv-ketels bij Budgetketel ontvang je € 350,00 overstap korting als je tussen 1 januari 2023 en 31 december 2025 een hybride of all-electric warmtepomp aanschaft bij Budgetketel!

Viessman Vitodens toestelkeuze

 • Vitodens 100W
  Instapmodel van boven gemiddelde kwaliteit, uitvoering in warmwaterklasse CW4 en CW5. (ook als hybride te combineren met Viessmann warmtepomp)
 • Vitodens 111-W
  Luxe instapmodel met uitzonderlijke warmwater prestaties, uitvoering met 46L ingebouwde boiler voor hoge warmwater comfort. (ook als hybride te combineren met Viessmann warmtepomp)
 • Vitodens 200-W (topmodel)
  De Vitodens 200-W is het topmodel en de Mercedes onder de cv-ketels van Viessman, voorzien van de hoogste standaard onderdelen,  met ingebouwde energiemonitor, WiFi, warmwater comfort CW4 en CW5, zeer hoge kwaliteit met levensduur verwachting van 20+ jaar. (ook als hybride te combineren met Viessmann warmtepomp)


WiFI connected

Alle toestellen worden geleverd met een WiFi verbinding waarmee u het toestel vanaf uw smartphone kunt regelen en servicebeheer op afstand mogelijk is. 

viessmann
 • Merk
 • Viessmann
Cw waarde
 • Cw waarde
Soort ketel
 • Soort ketel

Over Viessmann

De Viessmann Group is internationaal een van de toonaangevende fabrikanten van verwarmings-, industriële en koelsystemen. Het in 1917 opgerichte familiebedrijf telt 12.000 medewerkers en is goed voor een omzet van 2,25 miljard euro voor de groep.

Met 22 productievestigingen in 11 landen, met verkoopkantoren en vertegenwoordigingen in 74 landen en wereldwijd 120 verkoopvestigingen, is Viessmann sterk internationaal georiënteerd. 54 procent van de omzet wordt gerealiseerd in het buitenland

Hoge maatstaven

Viessmann voelt zich van oudsher verplicht hoogefficiënte techniek in te zetten om het milieu zoveel mogelijk te ontzien: met een rendement tot 98 procent bereiken onze verwarmingssystemen de grenzen van wat technisch haalbaar is. Deze hoge maatstaven inzake energie-efficiëntie hanteren wij ook voor de opwekking van elektriciteit, voor de koeltechniek en voor moderne stoominstallaties. Wij streven ernaar altijd beter te worden.

 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!