Budgetketel is de snelst groeiende cv-ketel leverancier van Nederland. Voor het versterken van ons team, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de onderstaande functie(s).

Omschrijving

A) Loodgieter / C.V. monteur

Wij zijn op zoek naar een loodgieter of cv monteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden in de installatietechniek (aanleggen en installeren van sanitair-, gas-, airco- of cv installaties).  Het zelfstandig of in teamverband uitvoeren van installatie en onderhoudswerkzaamheden aan gas, water en afvoerinstallaties.

 

Functie-eisen;

- Opleiding (mbo) Installatietechniek;
- Aantoonbare en relevante werkervaring als loodgieter of cv monteur in de woningbouw (renovatie en nieuwbouw);
- In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA of bereid deze te behalen;

 

Wat bieden wij;

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag (werkweek bestaat uit 40 uur). Marktconform salaris, in eerste instantie een tijdelijk contract (7 maanden), bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid voor een vast dienstverband.

Voor deze vacature zoeken wij loodgieters en cv monteurs, maar ook een assistent monteur is welkom bij ons voor een gesprek.

 

Uitvoering;
U voert uw werkzaamheden uit vanuit de vestiging in Waddinxveen.

 

B) Hulpmonteur installatietechniek
In deze functie werk je als hulpmonteur van de installatiemonteur en krijg je mede een opleiding tot volwaardige installatiemonteur.

Uitvoering;
U voert uw werkzaamheden uit vanuit de vestiging in Waddinxveen.Sollicitatieformulier:

 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!