Ben jij een zelfstandige installateur of installatiebedrijf met een aantal monteurs en wil je meeliften op het succes van Budgetketel of een van onze andere concepten, dan wil je vast één van onze exclusieve service- en/of Installatiepartners worden in jouw woonplaats/regio. 

 

Wij doen de verkoop

Als installatiepartner van Budgetketel krijg jij jouw installatieopdrachten aangereikt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Wij zorgen voor klanten, wij maken de offertes en wij doen de verkoop  zodat je zelf lekker bezig kan zijn met waar jij goed in ben.   

 

Exclusiviteit in je eigen woonplaats 

Wij bieden je exclusiviteit in jouw eigen woonplaats, je bent de eerste aangewezen installateur om de installatie uit te voeren en krijgt daar een interessante vergoeding voor. Daarnaast bieden wij jou een vergoeding voor het aanbrengen van nieuwe klanten en zijn er volop co-sales optie's met een goede verdiensten. 

 

Vakmannen gezocht

Ben jij een gespecialiseerde gediplomeerde vakman, heb je ervaring in het plaatsen van cv-ketels, warmtepompen, zonneboilers en/of zonnepanelen dan zijn wij op zoek naar jou. 

 

Beschikbare regio's

Op dit moment hebben wij nog ruimte voor 200 installatiepartners met verschillende vakgebieden in alle regio’s en provincies van Nederland. Maar mis het niet, wij bieden jou exclusiviteit in je eigen woonplaats, dus meld je snel aan. 

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het partnerschap van Budgetketel, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier

 

   

  • cv-ketels warmtepompen zonneboilers pv-systemen


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!