Thermostaten

Bij een nieuwe Nefit cv-ketel hoort natuurlijk ook een nieuwe slimme thermostaat regeling, Budgetketel levert standaard bij ieder Nefit de Moduline 1010 maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere modellen, zie hieronder een overzicht.  

 

 

moduline 1010

Nefit Moduline 1010 klokthermostaat

Nefit ModuLine 1010 is een strak vormgegeven, kleine en eenvoudig te bedienen modulerende kamerthermostaat, geschikt voor ruimteregeling. In combinatie met een ModuLine thermostaat kan de Nefit HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt.Met één draaiknop stelt u alles in. Eenvoudig en praktisch! Het display geeft info over de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur en toont praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen. De Nefit ModuLine 1010 (H)werkt zonder batterijen.

  • Kleur Nefit moduline 1010: Wit
  • Afmetingen Nefit Moduline 1010: 82x82x23 mm (hxbxd)

Nefit Moduline 2050 klokthermostaat

Nefit ModuLine 2050 is een strak vormgegeven, kleine en eenvoudig te bedienen modulerende kamerthermostaat, geschikt voor ruimteregeling. In combinatie met een ModuLine thermostaat kan de Nefit HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt.Met één draaiknop stelt u alles in. Eenvoudig en praktisch! Het display geeft info over de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur en toont praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen. Als toevoeging tegenover de 1010 kan je met de 2050 i.c.m. aparte buitenvoeler de buitentemperatuur tonen en kan het als weersafhankelijke regeling worden toegepast

  • Kleur Nefit moduline 2050: Wit
  • Afmetingen Nefit Moduline 1010: 95x95x33 mm (hxbxd)

Afbeeldingsresultaat voor moduline 3000 png

Nefit Moduline 3000 klokthermostaat

De Nefit Moduline 3000 is de meest gekozen thermostaat bij één van de ketels van nefit. De Moduline 3000 is een modulerende klokthermostaat welke u gemakkelijk kunt bedienen. Met deze thermostaat kunt u tevens een week programma instellen, zodat u niet naar de temperatuur hoeft om te kijken.

  • Kleur Nefit moduline 3000: Wit
  • Afmetingen Nefit Moduline 3000: 15x90x25 mm (hxbxd)

Nefit Easy

Nefit Easy (WiFi) thermostaat

De Nefit easy is dé slimme thermostaat van Nefit. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement. Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates. Op afstand te bedienen via uw smartphone en table. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

  • Kleur Nefit Easy: Hoogglans zwart
  • Afmetingen Nefit Easy: 145x100x27 mm (bxhxd)

Easycontrol thermostaat Bosch
Er zijn veel slimme thermostaten, maar deze is anders: EasyControl is misschien wel de slimste en eenvoudigste thermostaat op de markt. Bovendien ziet hij er goed uit. Hij zorgt voor de juiste temperatuur in huis. Als u wilt, voor iedere kamer afzonderlijk. Bedien hem met het touchscreen aan de muur, met je smartphone of … helemaal niet. Want EasyControl past zich automatisch aan uw levensritme aan. Zo bespaart u energie zonder dat u het merkt. Eenvoudig, toch?

Warm water: gemak en besparing

EasyControl bespaart niet alleen energie voor verwarming, maar ook voor warm water. Het is zonde als uw verwarmingstoestel dag en nacht het water voor douche/bad en keuken opwarmt terwijl u het maar een paar keer per dag gebruikt. Daarom kunt u met EasyControl kiezen uit drie instellingen: optimale energiebesparing, optimaal comfort, of de gulden middenweg

  • Kleur Easycontrol van Bosch: Hoogglans zwart/wit


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!