Vaillant heeft een ruim aanbod van kamerthermostaten waar bij de nieuwste de sensoHome thermostaat is welke eventueel met een APP en via WiFi te bedienen is. Standaard levert Budgetketel de sensoHOME VRT380 bij iedere Vaillant cv-ketel, maar een andere keuze is natuurlijk ook mogelijk.    

 

Vaillant Calormatic 350

Vaillant SensoHOME VRT380 thermostaat

Vertrouw op hoge kwaliteit: onze sensoHOME slimme kamerthermostaat met haar eenvoudige bedieningsmogelijkheden staat garant voor maximaal comfort. Het is de perfecte oplossing voor appartementen met slechts één verwarmingscircuit bestaande uit bijvoorbeeld één cv-ketel plus regeling.

Uw persoonlijk assistent heet u welkom 

Stel uw verwarmingsinstallatie comfortabel in en definieer uw comfortwensen met de sensoHOME personalisatie assistent. De configuratie neemt niet meer dan twee minuten in beslag, u hoeft alleen maar een paar eenvoudige vragen over uw verwarmingsbehoefte te beantwoorden. De sensoAPP gebruikt uw antwoorden om passende temperaturen en tijdvensters voor te stellen. Stap voor stap wordt u door alle relevante functies geleid - om uw verwarmingsinstallatie precies volgens uw behoeften in te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld tot 12 verschillende tijdprogramma's per dag definiëren.

sensoHOME is app-ready 

Combineer de thermostaat met de sensoNET gateway (optioneel tegen meerprijs) en maak gebruik van de gratis sensoAPP om uw verwarming op afstand te bedienen. Of u nu thuis bent of onderweg - dtel uw individuele kamertemperatuur in op basis van uw behoeften en geef uzelf bijvoorbeeld een warm welkom wanneer u thuiskomt.

Het op elkaar afgestemde ontwerp van alle componenten, zoals uw Vaillant cv-ketel, sensoHOME en sensoAPP, maakt het de ideale thermostaat die zorgt voor een eenvoudige bediening.

Eenvoudig te bedienen het 3,5" display met hoge resolutie 

Maak kennis met uw nieuwe kamerthermostaat. In slechts enkele tikken definieert u de perfecte temperatuur in uw huis. De duidelijke menustructuur, de volledige tekst en een extra "vraagteken-knop" voor meer informatie, garanderen een moeiteloze bediening. Ook de verlichte knoppen zorgen voor een eenvoudige bediening in donkere ruimtes.

Ontworpen met oog voor design 

Met onze sensoHOME kiest u voor een moderne kamerthermostaat met een slank design. Bovendien is er gekozen voor premium materialen, zoals glas, voor een luxe uitstraling.

 

  • sensoHOME VRT380f (draadloze uitvoering)
  • sensoNET Gateway voor bediening op afstand met de Vaillant sensoAPP. 

 

Vaillant vSMART WiFi thermostaat

Vaillant vSMART (WiFi) thermostaat

De Vaillant vSMART is een strak vormgegeven draadloze thermostaat voor Vaillant cv-ketels. Deze slimme thermostaat word verbonden met uw draadloze Wi-Fi netwerk waardoor u de thermostaat overal kan plaatsen.. Met behulp van de gratis app kan de vSMART eenvoudig worden bediend op meerdere smartphones of tablets tegelijkertijd. Via de app kunt u gemakkelijk meerder weekprogramma’s naar uw eigen wensen instellen. Zo kan de thermostaat gemakkelijk per dag wisselen van een programma.

 

 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!