Warmtepomp

Warmtepompen zijn hot op dit moment en wellicht hebben vele tot voor kort nog nooit van een warmtepomp gehoord, maar toch verkoopt Budgetketel al ruim 10 jaar warmtepompen en onze techneuten hebben al ruim 20 jaar ervaring met warmtepompen voor zowel nieuwbouw, renovatie en verduurzaming van woningen. U bent bij ons aan het juiste adres voor advies en realisatie. 

Vaillant behoort net als Viessmann en Nefit tot de top van fabrikanten van verwarmingsapparatuur, ook op het gebied van warmtepompen is Vaillant al tientallen jaren actief en heeft zich bewezen als een fabrikant van kwaliteit. 

Hybride warmtepomp

Met een een hybride warmtepomp kunt u duurzaam verwarmen. In combinatie met een cv-/combiketel heeft u altijd voldoende vermogen om uw woning te verwarmen. De combiketel blijft de warmwatervoorziening verzorgen. Over de keuze van het vermogen van de hybride warmtepomp is veel te zeggen. Normaal gesproken nemen we een vermogen tussen 50-70% van het bebodigde verwarmingsvermogen, maar u kunt ook in sommige situaties kiezen voor een groter vermogen om later alsnog volledig van het gas af te gaan. Wij helpen u bij de keuze en de berekening voor wat nodig is.   

Prijzen

Net als met veel andere producten staat ook de installatiemarkt onder grote prijsdruk; vrijwel maandelijks zijn er prijsverhogingen die worden veroorzaakt door schaarste en onzekerheden. Vooral in de installatietechniek worden veel verschillende metalen, kunststoffen en elektrotechnische onderdelen gebruikt die onderhevig zijn aan voortdurende prijsaanpassingen. 

Levertijden

Op dit moment (juni 2023) hebben wij een levertijd van 8-14 weken vanaf moment dat uw opdracht is ontvangen. De complete levertijd inclusief installatie is mede afhankelijk van de levertijd van de fabrikant, vooralsnog is de uitlevering van orders van Vaillant redelijk betrouwbaar. We voorspellen dat de levertijden snel gaan oplopen vanwege de vele orders die momenteel geplaatst worden.     


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!